Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

В рамках соціального партнерства між компанією ДТЕК і Приазовською територіальною громадою здійснений проєкт «Поточний ремонт Ботієвської ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Дата: 26.11.2021 11:33
Кількість переглядів: 331

Фото без описуДТЕК спрямувала цільовий благодійний грант на територію своєї присутності. Згідно проєкту виконали значний обсяг робіт, зокрема: облаштували шкільний двір тротуарною плиткою, встановили лави для відпочинку, відремонтували каналізаційну систему, облаштували водовідливи та снігозатримувачі, а також 3 внутрішні туалетні кімнати, завезли кулери з питною водою.

Компанія ДТЕК визначала підрядні організації, що здійснювали ремонтні роботи і здійснювала контроль за якістю їх виконання.

Приазовський селищний голова Андрій Солопов разом зі старостою Ботієвського старостинського округу Віктором Усом та головою громадської організації «Соціальний розвиток» Володимиром Тищенком завітали до Ботієвського навчального закладу. Відзначили, що завдяки відповідальному соціальному партнерству території з компанією ДТЕК, створюються належні умови для підростаючого покоління округу. Діти отримуватимуть знання у комфортному та сучасному освітньому просторі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь