Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

СУЧАСНІ ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ЯКІСНОЇ ОСВІТИ ДІТЕЙ ПРИАЗОВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 10.12.2021 14:50
Кількість переглядів: 304

Фото без описуВ рамках національної програми “Ноутбук кожному вчителю” 64 педагоги Приазовської територіальної громади отримали нову комп’ютерну техніку.

«Коронавірус вніс корективи у життя кожного українця. Подолання наслідків COVID19 має системний характер у багатьох галузях. Освіта не стала виключенням. Час диктує свої правила. Сьогодні вчителі мають бути високомобільними, опановувати нові форми роботи, в тому числі дистанційне навчання. Для налагодження такого процесу, необхідно збільшувати технічні потужності. Цьогорічне поповнення бази закладів освіти новою комп’ютерною та інтерактивної технікою сприятимуть наданню освітніх послуг на більш якісному рівні, що особливо важливо для сільської місцевості. Цьогоріч на впровадження технологій дистанційного навчання витрачена рекордна сума», - зазначив Приазовський селищний голова Андрій Солопов.

Фото без описуПротягом року матеріально-технічна база освітніх осередків громади істотно поповнилася. Так для отримання знань учнями з урахуванням сучасних тенденцій і форм навчання було придбано: додатково 18 ноутбуків для вчителів, 10 інтерактивних комплексів та 2 інтерактивні дошки, кабінет математики і стем лабораторію, 13 одиниць оргтехніки, 2 акустичні системи та музичне обладнання на загальну суму більше 2 мільйонів гривень, спрямованих із державного, обласного та місцевого бюджетів. Крім того для комфортного підвозу учнів придбано 2 нові шкільні автобуси та обладнано нові зупинки.

Фото без описуФормування творчої, компетентної особистості, яка буде здатна реалізувати свій потенціал у суспільстві – головне завдання для освітян на сьогодні. Тому у Приазовській громаді взяли курс на впровадження нових, більш ефективних педагогічних технологій та інтерактивних методів навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь