Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ІНФОРМУЄ! ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ТА ОПЕРАТОРІВ РИНКУ ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ОБІГ ОБ’ЄКТІВ САНІТАРНИХ ЗАХОДІВ!

Дата: 13.12.2021 15:49
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів "Щодо повідомлення RASFF
 № 2021.3230-fup
1" стосовно несанкціонованого використання бамбуку в меламіновому посуді, що експортувався з Китаю (виробник: BRIGHTMAN INDUSTRIAL LTD, Ningbo) через Францію (імпортер: Moulin Roty, Nort sur Erdre) до України.

Попереджаємо потенційних операторів ринку про виконання обовязку, передбаченого пунктом 1 частини 2 статті 37 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а саме: забороняється також обіг обєктів санітарних заходів, якщо ці обєкти небезпечні.

Примітка: об’єкти санітарних заходів - харчові продукти, допоміжні матеріали для переробки, предмети та матеріали, що контактують з харчовими продуктами.

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

Зокрема, у разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу в Приазовському районі, необхідно негайно інформувати  Приазовське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області для вжиття відповідних заходів за адресою: вул. Б. Хмельницького, 21, смт. Приазовське,72401, тел.(06133-2-36-72)

email:prifzovskiy @gudpss-zp.gov.ua    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь