A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ КРОКУЄ ПРИАЗОВСЬКОЮ ГРОМАДОЮ, ДАРУЮЧИ СВЯТО МАЛЕЧІ

Дата: 21.12.2021 10:27
Кількість переглядів: 132

Фото без описуНа Миколая усі діти чекають на дива! За доброю традицією у переддень свята малечу громади запросили на чарівне дійство у Приазовський Будинок дитячої та юнацької творчості.

В ошатній залі на дівчаток і хлопчиків чекала справжня казка: зустріч зі Святим Миколаєм, запальна танцювальна руханка із веселим та граційним Лео, цікаві конкурси і розваги, хореографічні та вокальні номери від талановитих артистів БДЮТ ну і, звісно, солодкі подарунки. Діти з радістю поринули у дивовижну атмосферу, із задоволенням брали участь у захопливій програмі.

Фото без описуСвяткові привітання малечі передав Приазовський селищний голова Андрій Солопов. Із побажаннями добра, щастя та любові до діточок громади звернувся покровитель свята – Микола Середа, а його онука Віолета подарувала глядачам музичні композиції на скрипці та фортепіано. Привітав усіх присутніх настоятель Храму Покрова Пресвятої Богородиці – отець Анатолій, який кожному вручив образ Святого Миколая.

Таке тепле, атмосферне свято для маленьких мешканців Приазовської громади стало можливим завдяки співпраці та об’єднанню зусиль місцевої влади і представників бізнесу. Фінансову підтримку для проведення святкового заходу надали: Микола Середа, Ніна Симоненко, Микола Василенко, Володимир Алексєєв, Дмитро Ковальов, Олександр Шин.

З організацією свята допомагали справжні помічниці Святого Миколая – спеціалісти КУ "Центр надання соціальних послуг Приазовської селищної ради" .

Фото без опису

???????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь