A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ПРИАЗОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ 8 СКЛАКАННЯ

Дата: 24.12.2021 13:49
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

Під час пленарного засідання сесії Приазовської селищної ради розглянуто низку важливих питань. Депутати прийняли бюджет громади на 2022 рік. Його загальний обсяг розрахований на рівні 119,1 млн. грн. Доходи загального фонду – 117,3 млн.грн. Власні доходи становитимуть 67,1 млн.грн., офіційні трансферти – 50,1 млн.грн., дотації – 9,1 млн.грн., субвенції – 41 млн.грн. Доходи спеціального фонду прогнозуються в сумі 1,7 млн.грн.

Із головного. Видатки на 2022 рік по загальному фонду заплановані на: освіту –90,1 мільйонів гривень., охорону здоров’я – 3,5 млн. грн., соціальний захист – 4,07 млн.грн., інші видатки –18,8 млн.грн.

В галузі охорони здоров’я по КУ «Приазовська центральна районна лікарня» заплановане фінансування: програми місцевих стимулів (підтримка молодих спеціалістів, компенсація вартості комунальних послуг); програми допомоги хворим нефрологічного профілю; програми фінансової підтримки – (пільгові медикаменти, пільгова пенсія) та ін. По КУ «Центр ПМСД» фінансуватимуться: програма підтримки КУ «Центр первинної медико-санітарної допомоги», в тому числі – заробітна плата молодшого медперсоналу; лікування дитини із ювенільним ідіоматичним артритом; оплата трансплантації нирки та медикаменти на лікування інших захворювань; придбання житла лікарям.

По галузі соціального захисту в 2022 році заплановане виділення коштів: на оплату послуг зв’язку пільгових категорій громадян; на перевезення пільгових категорій громадян автомобільним транспортом; на заходи, що стосуються питань дітей та соціального захисту; на утримання КУ «Центр надання соціальних послуг»; на компенсацію особам, які надають послуги з догляду за громадянами похилого віку, інвалідами тощо на непрофесійній основі; на організацію громадських робіт.

У галузі освіти в бюджеті 2022 року передбачені витрати на утримання дошкільних, шкільних та позашкільних закладів освіти, бібліотек, забезпечення діяльності музею, будинків культури. Також заплановані видатки на програму шкільний автобус, щорічні стипендії обдарованим учням та одноразову виплату дітям сиротам.

У бюджет селищної ради також закладені кошти на організацію благоустрою населених пунктів та на утримання місцевої пожежної охорони у селі Ботієве.

В планах на наступний рік – реконструкція каналізаційної системи за адресами: вул.Пушкіна 12, вул. Покровська 5-11у смт. Приазовське, а також придбання контейнерів для твердих побутових відходів.

Окрім бюджетних питань під час сесійного засідання, депутати розглянули низку інших важливих питань. Зокрема, рішенням сесії затверджений третій заступник голови Приазовської селищної ради. Ним стане Віктор Шершнєв. Одним із головних завдань, яке поставили перед новим заступником голова і депутатський корпус – здійснення ефективних заходів для збільшення дохідної частини місцевого бюджету, що дасть поштовх для розвитку громади.

У Приазовській селищній раді створено нову КУ «ЧИСТА ГРОМАДА», затверджено її структуру і штатний розпис. Директором даної комунальної установи призначено Тараса Шевченка.

Рішенням сесії також затверджено Положення про КП «Ритуальна служба» Приазовської селищної ради, його структура та штатний розпис. Також прийнято ряд рішень, щодо діяльності цього комунального підприємства.

В ході пленарного засідання розглянули низку питань фінансово-економічного, організаційного характеру та блок земельних питань.

Депутати визначили пріоритети, основні напрямки та головні завдання у роботі на наступний рік.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь