A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

В УСІХ РАЙОНАХ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ТРИВАТИМЕ АКТИВНА РОБОТА З ВАКЦИНАЦІЇ

Дата: 30.12.2021 08:52
Кількість переглядів: 384

Фото без описуСьогодні відбулася нарада голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Старуха з головами районних державних адміністрацій регіону. У нараді взяли участь заступник голови облдержадміністрації Руслан Шиханов, керівник апарату обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко, керівники райдержадміністрацій.

Олександр Старух нагадав, що за рішенням Державної комісії ТЕБ та НС з 30 грудня  Запорізька область  переходить  у «жовту» зону. З цього дня  всі українські регіони виходять з червоного рівня епіднебезпеки. Також очільник ЗОДА нагадав про заборони у межах жовтого рівня.

Крім цього, учасники наради зазначили, що Міністерство охорони здоров'я України своїм наказом від 30.11.2021 р. № 2664 розширило перелік організацій, працівники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19. Відповідний наказ набирає чинності з 17 січня 2022 року.  Це працівники:

1) органів місцевого самоврядування;

2) закладів охорони здоров'я державної та комунальної форми власності;

3) комунальних підприємств, установ та організацій.

Всі вони мають вчасно пройти вакцинацію, щоб мати змогу працювати на своїх посадах у звичайному режимі.

Голова облдержадміністрації Олександр Старух нагадав, що з 3 січня 2022 року, після свят, пункти вакцинації запрацюють у звичному режимі.

Учасники наради також обговорили питання усунення недоліків на об’єктах, які зводяться в рамках програми Президента України «Велике будівництво» щодо забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Було розглянуто і питання щодо сільських амбулаторій, які є об’єктами незавершеного будівництва. Усі вони мають бути передані на баланс сільських, селищних, міських рад. Деякі практично готові до введення в дію.

Також учасники зустрічі обговорили ситуацію із забезпеченням киснем лікарень: введення в дію власних кисневих станцій медзакладів, розробки відповідних проєктів. 58 інфузоматів, 116 кисневих концентраторів та витратні матеріали буде розподілено між 24-ма лікарнями Запорізької області, тож медичні заклади мають бути готові прийняти нове обладнання і працювати з ним.

Під час наради було обговорено й плани роботи на наступний рік. Зокрема, в області відбудеться оновлення шкільних пунктів харчування.

 

Департамент культури та інформаційної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь